The IT Service Management Forum

Forside/Nyheter/Nyhetsarkiv

Medlemsmøte i Kristiansand torsdag 5. juni 2014

itSMF Sørlandet inviterer til gratis medlemsmøte

itSMF Sørlandet har gleden å invitere til en faglig samling 5.juni. Vi møtes på Rica Dyreparken og skal få høre tre interessante foredrag. UiA har nylig skaffet seg nytt service management verktøy, og tar oss med på en runde i deres anskaffelsesprosess. To mastergradstudenter ønsker å presentere sin bacheloroppgave som ble skrevet for Ikt-agder. De har skrevet om "Et forprosjekt for innføring av CMDB i IKT Agder". Til slutt kommer IKT-Adger og forteller oss om deres SACM prosess. 

 

Her er agenda for dagen:

 

SACM.jpg10:30-11:00   Registrering
11:00-12:00   Uia – verktøy – anskaffelse og valg

12:00-13:00   Lunsj
13:00-14:00   UiA studenter – bacheloroppgave for IKT-Adger
14:00-14:10   Pause m/kaffe og småkaker/frukt
14:10-15:10   IKT-Agder – tjenestekatalog og SACM
15:10   Avslutning og oppsummering 

 

Om foredragsholderne:

Gil Holm. Produktleder i IKT Agder, et interkommunalt selskap som leverer IKT-driftstjenester til Arendal, Grimstad og Froland kommune, samt Aust-Agder fylkeskommune.
Tema er en kort beskrivelse av vår SACM prosess, hva som er tenkt og gjort til nå rundt CMDB, og hvordan vi har bygget opp vår tjenestekatalog.

Kjersti Trelsgård og Frederik Gillberg. Ble ferdig med bachelorgraden i IT og Informasjonssystemer i fjor (våren 2013), og er nå 1. års studenter på masterstudiet i Informasjonssystemer ved UiA. 
Presentasjonen vil omhandle bachelor-prosjektet som var "Et forprosjekt for innføring av CMDB i IKT Agder". Oppgaven beskriver oppbygging av en CMDB (Configuration Management Database), samt enkelte ITIL-prosesser og da spesielt prosessen Service Asset and Configuration Management (SACM) - som er vesentlig i forbindelse med CMDB.

UIA stiller med et foredrag hvor Sijamek Nuri, Fagsjef ved kundesenteret, og André Roshan, ansvarlig for ansvarsområder IT-hjelp, Markedsføring, AV-rom og Arrangement vil snakke om prosessen rundt anskaffelse av nytt service management system for Universitetet i Agder, opparbeidelse av kravspesifikasjon, anbudsprosess, evaluering og endelig valg.

 

Velkommen til en flott sommersamling.

Påmelding;

0 Up