The IT Service Management Forum

Forside/Nyheter/Nyhetsarkiv

Onsdag 21. mai 2014 i Trondheim

itSMF Midt-Norge inviterer til Workshop - ITIL i liten skala – hvordan og hvorfor?

Denne workshopen handler om hvordan man kan tilnærme seg ITIL i mindre organisasjoner, gjennom å velge de rette godbitene og nedskalere til en praktisk/pragmatisk tilnærming. 

Workshopen ledes av Stig Bjørling Ellingsen, senior rådgiver og coach, Prosesshuset og Tore Johansen, Service Level Manager, NTNU.
 
Mange små organisasjon ser at ITIL-bøkene veier mange kilo, og tror at dette blir for omfattende for dem. Denne workshopen handler om hvordan man kan tilnærme seg ITIL i mindre organisasjoner, gjennom å velge de rette godbitene og nedskalere til en praktisk/pragmatisk tilnærming. V3.jpg

Stig og Tore har lang erfaring innen prosessarbeid, Service Management og ITIL. Stig er også en erfaren mentor og fasilitator og vil sammen med Tore lede deltakerne gjennom en scenario-orientert tilnærming til ITIL. Hvor er utfordringene, og hva kan ITIL by på uten kompleksitet og byråkrati? . 
 
Innføring av ITIL betyr ikke at man trenger å ta det hele, her er det bare å plukke godbitene, på samme måte som til et velfylt koldtbord: Ta det du trenger, og la resten være.

Målgruppe: 
Ledere og medarbeidere i IT-organisasjoner med 5-50 medarbeidere som er engasjert i tjenesteleveranser gjennom hele livssyklusen til tjenestene fra ide/henvendelse til utfasing.

Tid: Onsdag 21. mai 2014 kl. 12.00 - 15.00
Sted: SINTEF, Strindveien 4, Trondheim


Praktisk informasjon

Dette er en workshop hvor det deles inn i grupper og hvor alle må bidra aktivt med å dele sine erfaringer, stille spørsmål og diskutere. 
Workshop'en er gratis for medlemmer. For ikke-medlemmer kr. 500,-.

Jeg ønsker å delta:

0 Up