The IT Service Management Forum

Forside/Nyheter/Nyhetsarkiv

itSMF Konferansen 2014: Bli med på reisen mot mer profesjonelle og kundeorienterte IT-tjenester!

Konferansen.jpg

Det hele starter med deg og den rollen du har som bestiller, leder, prosjektleder, tjenesteansvarlig, eller et utvalg av andre sentrale roller i og rundt IT. Hvordan skal du kunne bidra mest mulig til best mulige IT-tjenester? Vi gir deg inspirasjon og faglig påfyll som bidrar til at du finner svar på disse spørsmålene. 
Les mer

Det hele starter med deg og den rollen du har som bestiller, leder, prosjektleder, tjenesteansvarlig, eller et utvalg av andre sentrale roller i og rundt IT. Hvordan skal du kunne bidra mest mulig til best mulige IT-tjenester? Vi gir deg inspirasjon og faglig påfyll som bidrar til at du finner svar på disse spørsmålene. 

Nå er det over 400 påmeldte til itSMF-konferansen 11-13. mars 2014. Det er her IT-folk samles for å lære om IT Service Management og utveksle erfaringer om bruk av ITIL, Cobit, Lean IT, DevOps og mye annet innen dette spennende fagfeltet. Det hele akkompagneres i år av smektende 50-tallsrytmer, - for å minne oss om hvilket enormt fremskritt som har skjedd på den teknologiske fronten de siste seks tiår.

Bli med på en av de største og mest innholdsrike IT-konferansen i landet! Det er fortsatt noen ledige hotellrom på konferansehotellet, så vær raskt ute for å sikre deg plass!
Se utfyllende program for3 konferansedager med 6 parallelle spor! 
Program
Påmelding


The Phoenix Project.png

Årets åpningsforedrag: – Gene Kim, forfatter av «The Phoenix Project»!
The Phoenix Project - A novel about IT, DevOps, and Helping your Business Win, av Gen Kim, Kevin Behr og Georg Spafford, er en slags «Hichkock-roman» fra et IT-miljø. Den ene hendelsen etter den andre viser virkelig hvor virksomhetskritisk IT kan være. Boka gir ny refleksjoner rundt samspillet som trengs mellom IT og virksomhet for å «løse gåten». Les bokanmeldelse her. 


Programmet til årets Toppleder-konferanse er klart
”Skulle ønske sjefen min var her!”
Dette er et utsagn vi ofte har hørt på itSMF- konferanser. Å er programmet for årets topplederspor klart!
Dette seminaret er laget for å gi IT-direktører og andre toppledere i virksomheten en innføring i de strategiske elementene av IT Service Management og inneholder et konsentrat av utvalgte presentasjoner fra itSMF-konferansen, tilrettelagt med fokus på toppledere. Vi vektlegger også at seminaret skal gi en god anledning til å utveksle erfaringer med andre toppledere.
Les mer: Program og påmelding 


Prisutdeling.jpgNominasjon til Årets ITSM-initiativ 2013 og Årets ildsjel 2013 - Ny frist 10. januar!

•    Årets ITSM-initiativ: Vet du om et vellykket prosjekt der det å innføre ITIL, eller forbedre tjenestestyringen av leveransen gjennom ITIL-prosesser har vært en viktig bestanddel? 

•    Årets ildsjel: Er det noen du kjenner som virkelig har stått på for å innføre eller forbedre ITIL-prosesser? Er det noen som har gjort det lille ekstra for å fremme dette viktige best practice-rammeverket her til lands?
Les mer om kriteriene og last ned nominasjonsskjemaene her
 
Fortsatt noen utstillerplasser igjen: 
Les mer om kriteriene her: itSMF-konferansen 2014: Invitasjon til utstillere og sponsorer


Velkommen til den tolvte itSMF-konferansen 12.-13. mars 2014, 
Clarion Hotel Oslo Airport

1 Up