The IT Service Management Forum

Forside/Nyheter/itSMF konferanser/Tidligere konferanser/Konferansen 2004

Velkommen til den andre itSMF konferansen i Norge:

Velkommen til den andre itSMF konferansen i Norge:
We can work it out: ITIL samkjører IT og virksomhet!
Onsdag 24. og torsdag 25. mars 2004 på Holmenkollen Park Hotell, Oslo

Hovedfokus for konferansen er denne gang samordning av IT med virksomhetens forretningsmessige mål. Deler av konferansen er delt inn i tre parallelle spor: Ett er beregnet på de som ønsker å komme i gang med IT Service Management, ett for de som trenger påfyll og fordypning, samt et eget spor rettet mot ledere - ikke bare IT-ledere, men ledere generelt. I tilknytning til konferansen blir det i denne gangen også en egen utstilling, der ulike leverandører presenterer tjenester og produkter relatert til IT Service Management.

I tillegg til at vi har samlet dyktige foredragsholdere som vil gi deg nyttige innspill i ditt arbeid med IT Service Management, er konferansen en utmerket anledning til å bygge nettverk og utveksle erfaringer med andre som er opptatt av ITIL og IT Service Management. Konferansen retter seg mot IT-direktører og ledere på alle nivåer, samt de som arbeider mot en tjenesteorientert IT-drift og brukerstøtte. Konferansen er også nyttig som et faglig forum for alle som arbeider innen eller har interesse for fagområdet IT Service Management.

Som en integrert del av konferansen vil vi lage en utstilling, der ulike leverandører presenterer tjenester og produkter relatert til IT Service Management. Vi ønsker å vise noe av bredden i de tjenester og produkter som finnes på markedet i dag. Utstillerne vil være leverandører av verktøy og programvare som støtter ITIL, rådgivere som kan bistå med implementering av prosessene og kurstilbydere.

Dette blir en unik anledning til å bli kjent med leverandørene og se deres produkter på nært hold. Hvis din virksomhet skal anskaffe slike tjenester de nærmeste årene bør du benytte anledningen til å bli bedre kjent med leverandørenes tilbud. Utstillingen vil være åpen i alle pauser i konferanseprogrammet, begge dager. En liste over utstillerne vil bli tilgjengelig her på hjemmesidene i februar.

0 Up