The IT Service Management Forum

Forside/Nyheter/Nyhetsarkiv


Nyhetsarkiv

RSS feed

Medlemsmøte onsdag 11. februar i Oslo

Hvordan skape engasjement rundt ITIL og prosessarbeid i små og store virksomheter

Velkommen til en formiddag full av faglig påfyll. 11. februar får vi høre to innlegg som belyser utfordringer knyttet til prosessarbeidet. Hvordan skal jeg få tid til å jobbe med prosesser når jeg hele tiden må levere andre oppgaver? Det blir også tid til diskusjoner/gruppearbeid.

 

Torsdag 29. januar kl. 08.30

itSMF Midt-Norge inviterer til morgenmøte med Bartosz Górczyński, ITSM Expert

Leke seg til kunnskap og forståelse?
Hva er det, hvordan funker dette og hvilke effekter har det over lang tid?

Fredag 5. desember i Oslo

ITIL I LITEN SKALA - hvordan og hvorfor?

Workshopen om ITIL i liten skala ble avholdt 5. desember med 20 deltakere. Dette var en fortsettelse på en serie workshops som startet på itSMF konferansen 2014. Temaet har blitt bearbeidet gjennom flere workshops rundt i Norge, og resultatet vil bli presentert på konferansen i mars 2015. Du kan lese en sammenfatning om denne workshopen på medlemssidene.

 

Presentasjonene fra medlemsmøte om Governance i Oslo 30. september

Du kan nå laste ned presentasjonene fra medlemsmøtet om Governance - Ledelse og drift av IT, seom ble avholdt på Høyres Hus 30. september. Foredragsholdere var Anita Harsjøen fra Sparebank1 IT og Andre Solstrand fra Avinor. Presentasjonene ligger på medlemssidene.

 

Onsdag 3. desember 2014 i Stavanger

Åpent nettverksmøte om SLA og underpinning contracts

SLA og underpinning contracs.  Hva avtaler vi, og har vi behov for alle parameterne som ofte står i avtalene?
Har de en forretningsmessig verdi, eller har de kun en verdi i tilfelle «penalties» ?
itSMF Rogaland avholdt et medlemsmøte om dette tema 3. desember, hvor hensikten var å belyse begge sidene av bordet".

Se hele programmet.

 

Fredag 23. januar 2015 i Kristiansand

itSMF Sørlandet arrangerer Workshop: Small scale ITIL – hvordan og hvorfor?

Mange små organisasjoner ser at ITIL-bøkene veier mange kilo, og tror at dette blir for omfattende for dem. Hvor feil kan man ikke ta! Denne workshopen handler om hvordan man kan tilnærme seg ITIL i mindre organisasjoner, gjennom å velge de rette godbitene og nedskalere til en praktisk/pragmatisk tilnærming. Arrangementet er gratis for alle.

Tirsdag 30. september i Oslo

Medlemsmøte om Governance - Ledelse og drift av IT

itSMF Østlandet inviterte til medlemsmøte i Oslo 30. september kl. 09:00- 12:00. Tema var "Governance" og Avinor og SpareBank 1-alliansen delte erfaringer om ledelse og drift av IT.  Møtet ble avholdt med 22 delakere til stede.

Litt Scrum, Litt LEAN, Litt Kanban

ITIL-dagen 2014 avholdes 8. oktober i Trondheim

8. oktober blir datoen for den årlige og etter hvert så tradisjonsrike ITIL-dagen i Trondheim. I år vil den bli avholdt på nye Scandic Lerkendal Hotell, og du vil få muligheten til både å lytte til foredrag og delta i workshop. 

Tirsdag 9. september 2014 i Stavanger

itSMF Rogaland inviterer til medlemsmøte: Service Management verktøy i skyen – prosessforbedringer og erfaringer med skyløsning i implementasjonsfasen

Vi har invitert to selskaper, Statoil (www.statoil.com) og Hatteland (www.hatteland.com), som har implementert sitt Service Managementverktøy i skyen.Vi vil få høre disse fortelle om sine erfaringer fra implementeringen fra to vinkler.  Det vil være fokus på prosessforbedringene man har inkludert i prosjektet, samt det å få til en sikker og effektiv løsning i skyen.