The IT Service Management Forum

Forside/Nyheter/Nyhetsarkiv

Fredag 23. januar 2015 i Kristiansand

itSMF Sørlandet arrangerer Workshop: Small scale ITIL – hvordan og hvorfor?

Mange små organisasjoner ser at ITIL-bøkene veier mange kilo, og tror at dette blir for omfattende for dem. Hvor feil kan man ikke ta! Denne workshopen handler om hvordan man kan tilnærme seg ITIL i mindre organisasjoner, gjennom å velge de rette godbitene og nedskalere til en praktisk/pragmatisk tilnærming. Arrangementet er gratis for alle.


Dette er en fortsettelse på en serie workshops som startet på itSMF konferansen 2014, og som skal ende opp med at vi publiserer resultatet på konferansen i mars 2015. Temaet har blitt bearbeidet gjennom flere workshops rundt i Norge, og samlingen i Kristiansand tar sikte på å konkretisere anbefalingene med praktiske eksempler på hvordan man finner «de rette godbitene» i ITIL.

Vi benytter 3 scenarier som utgangspunkt, alle tre er representative for typiske utfordringer små IT enheter har. Så langt ser vi at disse tre scenariene har nytte av helt forskjellige elementer i ITIL.  Nå er arbeidet kommet så langt, at det er tid for å se på hvor enkelt det kan gjøres. 
Workshop’en i Kristiansand skal fokusere på de praktiske grepene. Hvor ligger godbitene, og hvordan kan vi få stor nytte av små, praktiske grep som gir nytte i en liten organisasjon, uten komplisert byråkrati?


Sted: Rica Dyreparken Hotell, Kristiansand
Tid: Fredag 23. januar 2015, kl. 09.00-14-00.

Arrangenentet er gratis for alle!

Jeg deltar:

0 Up