The IT Service Management Forum

Forside/Nyheter/Nyhetsarkiv

Torsdag 30. oktober i Stavanger

itSMF Rogaland inviterer til Workshop: Small scale ITIL – hvordan og hvorfor?

Small scale ITIL – hvordan og hvorfor? 

Workshop fasiliteres av Stig Bjørling Ellingsen, senior rådgiver og coach i Prosesshuset, assistert av Bjørn Grønning, rådgiver, Incap as og Turi Leret, Service Quality Manager, Landmark – Halliburton. Begge de sistnevnte representerer styret i itSMF Rogaland.

Mange små organisasjoner ser at ITIL-bøkene veier mange kilo, og tror at dette blir for omfattende for dem. Hvor feil kan man ikke ta! Denne workshopen handler om hvordan man kan tilnærme seg ITIL i mindre organisasjoner, gjennom å velge de rette godbitene og nedskalere til en praktisk/pragmatisk tilnærming.
Dette er en fortsettelse på en serie workshops som startet på itSMF konferansen 2014, og som skal ende opp med at vi publiserer resultatet på konferansen i mars 2015. Temaet har blitt bearbeidet gjennom flere workshops rundt i Norge, og samlingen i Stavanger tar sikte på å konkretisere anbefalingene med praktiske eksempler på hvordan man finner «de rette godbitene» i ITIL.

Vi benytter 3 scenarier som utgangspunkt, alle tre er representative for typiske utfordringer små IT enheter har. Så langt ser vi at disse tre scenariene har nytte av helt forskjellige elementer i ITIL.  Nå er arbeidet kommet så langt, at det er tid for å se på hvor enkelt det kan gjøres. 
Workshop’en i Stavanger skal fokusere på de praktiske grepene. Hvor ligger godbitene, og hvordan kan vi få stor nytte av små, praktiske grep som gir nytte i en liten organisasjon, uten komplisert byråkrati?

Agenda:
1100 - 1115 - Registrering
1115 – 1145 - introduksjon til temaet ved Stig Bjørling Ellingsen
1200 - 1230 – lunsj
1230 - 1530 – gruppearbeid 
1530 oppsummering/avslutning

Tid: 30 oktober kl 11-1530
Sted: iPark, Måltidets Hus. Richard Johnsensgate 4

 

Jeg deltar:

 

 
0 Up