The IT Service Management Forum

Forside/Nyheter/Østlandet


 RSS feed

itSMF Østlandet er en lokalforening av itSMF Norge. Lokalforeningen setter fokus på it Service Management og er en lokal arena hvor bedrifter, organisasjoner og personer som har interesse og fokus på ITIL kan dele erfaringer.

Lokalforeningen drives av et styre og er avhengig av lokale bidragsytere. Hvis du eller din bedrift kan holde et foredrag om et gitt tema knyttet til ITIL, ønsker å dele en erfaring eller arrangere en workshop, er det bare å ta kontakt med styret.

Alle som ønsker, er velkommen til å delta på arrangementene.

 

 

 

Klokker_100x111

Onsdag 4. desember 2013 på Høyres Hus i Oslo

Julelunsj med quiz ble avholdt i Oslo 4. desember

Det faglige temaet denne dagen er knyttet til ABC - Attitude, Behavior and Culture. 

Fokus på holdninger, atferd og kultur (Attitude, Behavior and Culture = ABC)  viser seg å være en viktig suksessfaktor for ITIL innføring. La ikke dette bare bli fine ord, men lær deg noen praktiske tilnærmingsmåter for å adressere dette.

13. juni 2013

Medlemsmøte i Oslo om Verktøyimplementering

Torsdag 13. juni avholdt itSMF Østlandet sesongens siste medlemsmøte om bord på SS Johanna. Trudi Rød og Dan Eilertsen fra henholdsvis NAV og Sykehuspartner delte erfaringer rundt implementeringen av nye saksbehandlerverktøy med 40 glade deltakere. Det ble også tid til å nyte båtturen og en deilig rekebuffet. Dan Eilertsens presentasjon er nå tilgjengelig på medlemssidene.

Johanna_dekk.jpg Ragnhild 017.jpg Ragnhild 019.jpg Ragnhild 021.jpg

Medlemsmøte i Oslo 28. februar 2013

Gevinstrealisering

Sett av formiddagen 28. februar til medlemsmøte med tema Gevinstrealisering. Møtet avholdes på Høyres Hus og avsluttes med lunsj. Møtet er gratis for medlemmer av itSMF.

Tirsdag 23. oktober 2012

Medlemsmøte i Oslo om Capacity Management

Har du kontroll på behovet for kapasitet i leveransen av dine IT tjenester? Utnytter du tilgjengelig kapasitet på en optimal måte? Har du hensiktsmessige planer for videreutvikling av kapasitet for å møte virksomhetens krav og behov?

Siste utgave av Service Talk er nå tilgjengelig på medlemssidene

Samtidig kan vi opplyse om at den nye 2011-utgaven av ITIL Foundation Handbook blir publisert 31. januar og vil snart kunne kjøpes i vår "bokhandel".
2012-01-27

DOKUMENTASJONEN ER NÅ TILGJENGELIG PÅ MEDLEMSSIDENE

Seminar med George Spalding 11. oktober

Medlemsmøte/workshop - Continual Service Improvement, 11 oktober 2011, på Håndverkeren i Oslo.
2011-09-19

Medlemsmøte i Oslo - Hvordan få verdi av kontinuerlig prosessforbedring?

Dokumentasjon fra møtet er nå lagt ut på medlemssidene
2011-04-14

At your Service

At your Service er et globalt magasin tilgjengelig for alle itSMF sine medlemmer. Første utgave kom i september 2010. Nå ligger både utgaven for desember 2010 og april 2011 på medlemsområdet. April-utgaven inneholder en artikkel av itSMF-konferansen på Gardermoen 22-23 mars.

2011-04-05

ITSM-dag på Høyskolen i Gjøvik - Dokumentasjon fra møtet er nå lagt ut på medlemssidene

itSMF og Høgskolen i Gjøvik inviterer til ITSM-dag for de som er nye innen IT Service Management.
2010-10-04