The IT Service Management Forum

Forside/Nyheter/Rogaland


 RSS feed

Om itSMF Rogaland

itSMF Rogaland er en lokalforening av itSMF Norge. Lokalforeningen setter fokus på it Service Management og er en lokal arena hvor bedrifter, organisasjoner og personer som har interesse og fokus på ITIL kan dele erfaringer. Lokalforeningen drives av et styre og er avhengig av lokale bidragsytere.

Hvis du eller din bedrift kan holde et foredrag om et gitt tema knyttet til ITIL, ønsker å dele en erfaring eller arrangere en workshop, er det bare å ta kontakt med styret. Alle som ønsker, er velkommen til å delta på arrangementene.

Nyheter

11. juni 2013

Medlemsmøte i Rogaland om Change Management

itSMF Rogaland avholdt 11. juni et spennende, åpent møte om ITIL, hvor de fokuserte på praktiske eksempler og problemstillinger som flere kunne kjenne seg igjen i. Presentasjonene ligger nå på medlemssidene.

Leret_Turi_OM ITSMF.jpg

 

Siste utgave av Service Talk er nå tilgjengelig på medlemssidene

Samtidig kan vi opplyse om at den nye 2011-utgaven av ITIL Foundation Handbook blir publisert 31. januar og vil snart kunne kjøpes i vår "bokhandel".
2012-01-27

Ønsker du å representere lokalavdelingen i Rogaland?

Vi er nå ute etter nye ildsjeler som kan være med på å holde aktivitetene i gang i Rogaland.
2011-10-14

At your Service

At your Service er et globalt magasin tilgjengelig for alle itSMF sine medlemmer. Første utgave kom i september 2010. Nå ligger både utgaven for desember 2010 og april 2011 på medlemsområdet. April-utgaven inneholder en artikkel av itSMF-konferansen på Gardermoen 22-23 mars.

2011-04-05

09.06.2010 - Medlemsmøte i Stavanger : Er ITIL noe for meg? Dokumentasjon fra møtet er nå lagt ut på medlemssidene

itSMF Rogaland har gleden av å invitere til et spennende, åpent møte om ITIL. Det vil fokuseres på praktiske eksempler og problemstillinger som flere vil kunne kjenne seg igjen i. Målgruppen er primært de som vurderer en ITIL innføring, eller som står på startstreken og lurer litt på veien videre.

Dokumentasjon til 27. januar 2009 - Medlemsmøte i regi av Dataforeningen og itSMF Rogaland med tema: "Tjenestekatalog" er lagt ut

Presentasjonene fra medlemsmøtet 27. januar 2009 i Stavanger om "Tjenestekatalog" er tilgjengelig for nedlasting på Mine sider (kun medlemmer)

27. januar 2009 - Medlemsmøte i regi av Dataforeningen og itSMF Rogaland med tema: "Tjenestekatalog"

I dagens urolige finanstider er det dobbelt viktig at vi er klar på hva vi skal levere, til hvilken kvalitet, og til hvilken pris. Dette gjelder både interne og eksterne leverandører. Vi er alle utsatt for konkurranse og press på å forbedre oss - hvis vi ikke kan enkelt forklare disse tingene kan det bety at viktige avgjørelser som påvirker oss blir tatt på sviktende grunnlag.