The IT Service Management Forum

Forside/Nyheter

itSMF Norge fikk besøk fra Kina

Representanter fra IT-enheten til CCTV – det største TV-selskapet i Kina – China Central Television kom til itSMF Norge for å hente erfaringer innen området IT Service Management.

Tirsdag 1. november fikk de 7 representantene presentasjoner om erfaringer fra det norske markedet. Møtet ble initiert for flere måneder siden etter at representanter fra CCTV hadde lest om itSMF Norge og de vellykkede konferansene som gjennomføres i Norge.

På møtet fikk CCTV presentert erfaringer om bruk av ITIL og IT Service Management fra litt ulike vinklinger. Møtet var godt forberedt både med innhold og praktiske detaljer som Kinesisk og Norsk flagg på bordet i møterommet.
 

 

Agenda var avklart på forhånd og bestod av:

  • Erfaringer fra itSMF Norge og internasjonalt, blant våre medlemmer, om konferanser, temaer som opptar våre medlemmer og litt om modenheten hos våre medlemsvirksomheter
    v/Ole-Vidar Christensen itSMF/Steria
  • Erfaringer fra statlige virksomheter
    v/ Karl-Henning Rørstad itSMF/Skattedirektoratet/NAV
  • Erfaringer fra privat sektor og en av Norges største banker
    v/ Eilert Eilertsen itSMF/DnB Nor
     
  • Trender og utvikling i det Norske markedet
    v/ Stig Ellingsen itSMF/Prosesshuset

 
Det er en flott anerkjennelse av arbeidet som gjøres i itSMF Norge, at vi får oppmerksomhet på dette fra helt andre kanter av verden. Representantene hadde med sin egen tolk men det var lett å se at de både forstod og hadde stor interesse for faget og erfaringene som ble presentert.

 

0 Up