The IT Service Management Forum

Forside/Nyheter/Østlandet


 


01.09.10 - Medlemsmøte i Oslo: Stabile IT-tjenester vinner kunder - Nøkkelen er god kapasitetsstyring

itSMF Østlandet inviterer til fagseminar om kapasitets- og tilgjengelighetsstyring 1. september. Hvordan skape tillit hos kunder, unngå brannslokkinger, redusere kostnader og samtidig være en populær arbeidsplass? Kapasitets- og tilgjengelighetsstyring er nøkkelen til suksess og vi skal lære at det er enklere enn mange tror. Gevinstene er store.

Vi er stolte av å kunne presentere to internasjonalt faglige anerkjente og erfarne ressurser som foredragsholdere til vårt seminar: Adam Grummitt og Stuart Rance. Sammen med prosessutvikler Svanhild Kverme vil vi få en innholdsrik dag som forteller oss mer om:

•    Hvorfor tilgjengelighet av IT-tjenester er mer enn 99,9% oppetid og hva vi kan gjøre for å levere kvalitet og møte     kundenes krav på en kostnadseffektiv måte

•    Hvordan vi lærer av uheldige hendelser og forbedre evner til sikker drift og leveranser av IT-tjenester

•    Hvilke roller, ansvar og oppgaver vi trenger til kapasitets- og tilgjengelighetsstyring

•    Hvorfor er en kapasitetsplan smart, og hvordan vi etablerer det

•    Praktiske tips for å forbedre prosesser i raske, små og effektive steg.


Sted: Oslo Kongressenter, Youngsgate 11, 0179 Oslo (LO-bygget)
Tidspunkt:  Onsdag 1.september 2010  kl 09:00. Registrering fra kl 08:45

 

Om foredragsholderne:

Adam GrummitAdam Grummitt er grunnlegger av konsulentselskapet Metron-Athene, han har mer enn 20 års praktisk erfaring med kapasitetsstyring og er forfatteren av håndboken ”Capacity Management: A Practitioner guide”.
”In my view, capacity Management is the most important of the ITIL functions and processes. Adam Grummitt has long been a recognized expert and someone whose advice and guidance many of us have been very fortunate to benefit from”
Brian Johnson, forfatter av ITIL V1 Capacity Management, medetablerer av itSMF og livsvarig æresmedlem itSMF som visepresident.

 Stuart RanceStuart Rance er seniorekspert i IT Service Management i Hewlett-Packard og han har hjulpet mange store kunder med å forbedre sine IT-tjenester. Stuart har lang erfaring fra alle ITIL funksjoner og prosesser men har spesielt fokus på strategiutvikling, tjenestestyring, sikkerhetsvurderinger og gap-analyser og sist men ikke minst: hvordan best designe, implementere, styre og forbedre prosesser med Continual Service Improvement.
Stuart er medforfatter av ITIL V3 glossary og senior ITIL eksamenssensor. Stuart skriver for tiden neste versjon av ITIL Service Transition.

Svanhild KvermeSvanhild Kverme er ledende konsu­lent og fagansvarlig i konsulen­tselskapet Karabin. Svanhild har i over 14 år arbeidet med målstyrt prosess­forbedring i selskaper som Phillips Petroleum, Conoco Phillips og GE Money Bank. Svanhild er Lean-leder med Six Sigma Black Belt, ISO revisjons­leder og har arbeidet med total kvalitetsledelse (TQM).


PROGRAM

kl. 09:00    Om itSMF og dagens program
kl. 09:10    Stuart Rance: Hvordan definere tilgjengelighet for en IT-tjeneste
- Kort pause
kl. 10:00    Adam Grummitt: Gjør mer med mindre - i en tid med strammere økonomi og større krav til miljøbevissthet - ved hjelp av kapasitetsstyring. Last ned hans presentasjon her.
kl. 10:50    Pause med forfriskninger
kl. 11:00    Stuart Rance: om SFA (Service Failure Analysis)
kl. 11:45    Lunsj
kl. 12:30    Workshop med Adam Grummitt og Stuart Rance
kl. 14:00    Pause med forfriskninger
kl. 14:10    Svanhild Kverme: Lean thinking
kl. 14:40    Oppsummering og veien videre – skal vi etablere en egen faggruppe for Capacity & Availability Management?
kl. 15:00    slutt

Last ned mer informasjon om programmet her

Last ned whitepaper: "Defining Availability in the real world", Stuart Rance

Last ned CMG08 Mind the Gap - en analyse av et antall prosessvurderinger av ulike selskapers kapasitetsstyring

Bestill eget møte med Adam Grummitt
Adam Grummitt er tilgjengelig torsdag 2/9 og fredag 3/9 for bedrifter og organisasjoner som ønsker utdypende samtaler om egne ønsker og utfordringer innenfor kapasitets- og ytelsesstyring. Dette vil være gratis og uforpliktende.
Vennligst kontakt oss før eller under seminaret hvis dette er av interesse.

Pris: kr. 0,- for medlemmer, kr. 500,- + mva for ikke-medlemmer     
 

 

Sponsor:  Karabin

Ja! Jeg ønsker å delta på dette arrangementet.

 

 
0 Up