The IT Service Management Forum

Forside/Nyheter/Rogaland


 


Stavanger, 29. november 2016 - AVHOLDT

Hvordan sikre en helhetlig IT tjenesteleveranse og -forvaltning når tjenester er satt ut til flere leverandører

Vi inviterer nok en gang til hyggelig førjuls-samling på Rosenkildehuset i Stavanger som denne gangen tar opp utfordringer rundt Multisourcing.
I et marked hvor stadig flere setter ut IT tjenester, og gjerne til flere leverandører opplever flere og flere at det er utfordringer i forhold til en helhetlig tjenestekvalitet. Hvordan kan man håndtere multileverandør-bildet, og hvordan kan man oppnå ønsket tjenestekvalitet? 
 

Disse får du møte:

Bjarte Ravndal_200x252_80x101.jpgBjarte Ravndal, leder av Handelshøyskolen UiS, forsker og underviser innen strategisk sourcing, kontraktrelasjoner og organisering av samarbeid mellom organisasjoner. Han har bakgrunn fra både olje- og IT industrien, og har skrevet en doktoravhandling om hvordan kontrakt mekanismer påvirker kontraktsforholdet mellom partene.
Bjarte vil belyse utfordringer i forhold til multisourcing, og kontrakt mekanismer som påvirker både positivt og negativt med tanke på forholdet mellom leverandør/kjøper og tjenestekvalitet.
 
 
Tom Lien_80x121.jpgTom Lien fra Prosesshuset presenterer egenerfart eksempelcase i forhold til en stor sourcing strategi hos SAS i 2015. Med en målsetning om 50% reduksjon i IT driftskostnader som bakteppe, skulle SAS oppdage at det er ikke en selvfølgelighet at en kostnads optimalisert handel av IT tjenester gir en total optimal tjenesteopplevelse og operasjonell kvalitet. Det må mer på plass for å få optimalisert kost og kvalitet i sammenheng. Tom tar oss med på den reisen dette ble for SAS gjennom transisjon, transformasjon, utfordringene med leveransekvalitet, oppdagelser og hva de implementerte som til slutt løftet den operasjonelle kvaliteten på IT-støttede leveranser.
Resultater som ga effekt for kunde, brukere og ikke minst sentrale leverandører.

AGENDA

17:45 Registrering
18:00 Velkommen : Trine Jelsa Stokkedal
18:05 Multisourcing – kontrakt og leverandørforhold : Bjarte Ravndal (inkl spm/svar)
19:00 Multisourcing – Service Integration Management (SIAM), en eksempelcase(SAS): Tom Lien (inkl spm/svar)
20:00 Pizza og forfriskninger
21:00 Oppsummering : Trine Jelsa Stokkedal

rosenkildehuset_200x102.jpg

Arrangementet er gratis for alle.

Tid: Tirsdag 29. november kl. 18:00. Registrering fra kl. 17:45
Sted: Rosenkildehuset, Rosenkildetorget 1, 4005 Stavanger

Påmelding her:

0 Up