The IT Service Management Forum

Forside/Nyheter/Midt-NorgeRSS feed

itSMF Midt-Norge er en lokalforening av itSMF Norge. Lokalforeningen setter fokus på it Service Management og er en lokal arena hvor bedrifter, organisasjoner og personer som har interesse og fokus på ITIL kan dele erfaringer.

Lokalforeningen drives av et styre og er avhengig av lokale bidragsytere. Hvis du eller din bedrift kan holde et foredrag om et gitt tema knyttet til ITIL, ønsker å dele en erfaring eller arrangere en workshop, er det bare å ta kontakt med styret.

Alle som ønsker, er velkommen til å delta på arrangementene.

Seminarer og Workshop

Det arrangeres seminarer med ulike tema knyttet til ITIL. På noen av samlingene vil lokale bedrifter presentere sine erfaringer knyttet til ITIL. I tillegg arrangeres det workhop med egne tema hvor erfaringsutveksling er målsetningen.

09.06.2010 - Medlemsmøte i Trondheim - Risikostyring i IT-prosjekter. Dokumentasjon fra møtet er nå lagt ut på medlemssidene

”En av de beste bøkene om ”IKT i offentlig sektor” med tittel eGovernment begynner slik: ”Most eGovernment projects fail”. Og undersøkelser fra flere land viser at dette gjelder mellom 60 og 80 % av alle IT-prosjekter i offentlig sektor. De er enten helt mislykkede eller de bidrar ikke til å nå de målene som de skulle i tilstrekkelig grad. Og mye av årsakene til dette finner vi i dårlig prosjektering og manglende innsikt i konsekvensene av de beslutningene som fattes.” (Professor Arne Krokan, NTNU)

ITIL-dagen 2009 i regi av itSMF Midt-Norge ble en stor suksess

Tett på 80 deltakere hadde 22 oktober funnet veien til Rica Nidelven i forbindelse med ITIL-dagen i regi av itSMF Midt-Norge.
2009-12-01

Interessert i ITIL? Hold av 22. oktober 2009!

22. oktober 2009 vil bli en dag viet til ITIL og it service management i Midt-Norge. itSMF Midt-Norge arrangerer ITIL-dagen 2009 ved Rica Nidelven i Trondheim, og har invitert en rekke utstillere og foredragsholdere til dette spesielle arrangementet. Vi vil gjerne også se deg der, og ber deg derfor allerede nå markere denne dagen i kalenderen din.
2009-09-22

14. mai 2009: itSMF Midt-Norge inviterer til workshop

itSMF Midt-Norge inviterer til workshop for å dele erfaringer knyttet til SLM

15. januar 2009 - Innbydelse til åpent møte om Change/Release

Change Management - og grensesnitt mot andre prosesser

Opptak fra medlemsmøtet: Incident og Problem – et vanskelig grensesnitt

itSMF Midt-Norge gjennomførte 13. oktober medlemsmøte med temaet: "Incident og Problem – et vanskelig grensesnitt". På de lukkede medlemssidene har du, som medlem, tilgang til dette møtet.
2009-12-03

13. oktober 2008: itSMF Norge avdeling Midt-Norge inviterer til medlemsmøte

Tema for møtet var: Incident og Problem – et vanskelig grensesnitt

16. september 2008: itSMF Midt-Norge inviterte til workshop

Temaet for workshop'en var: Kategorisering