DEN ELLEVTE
ITSMF-KONFERANSEN I NORGE
13-14. MARS 2013
CLARION HOTEL OSLO AIRPORT
HOVEDSPONSORER:
Anita Krohn Traaseth

Åpningsforedrag med Anita Krohn Traaseth "Tinteguri", HP
Nye ledermuligheter ved bruk av ny teknologi

Anita Krohn Traaseth overtok som toppsjef i HP Norge i april 2012. HP har 400 medarbeidere i Norge og ca. 4 milliarder i omsetning, fordelt på hardware, software og tjenester. Krohn Traaseth begynte i HP i 2009, som leder for HP Software i Norge, og ledet deretter HP Global Accounts og Enterprise Services i HP Norge. Hun startet sin karriere som trainee i IBM i 1996 og har senere hatt flere lederstillinger, blant dem administrerende direktør for Simula Innovation AS og strategisk direktør i Det Norske Veritas Software.

Krohn Traaseth er i dag en av de mest synlige norske topplederne i sosiale medier, bl.a. gjennom egen aktiv deltagelse med personlig blogg om ledelse og HP Norges deltagelse i en rekke kanaler. Krohn Traaseth har også holdt mange foredrag om hvorfor og hvordan bedrifter bør utvikle seg til å bli en “sosial forretning”.

Krohn Traaseth har mottatt en rekke utmerkelser de senere årene, blant annet ble hun i 2012 kåret til beste kvinnelige leder i bransjen av Od@-nettverket. Krohn Traaseth var også blant Norges største ledertalenter i e24 sin kåring i 2009.

Tips en venn  Skriv ut
Arrangør:
Hovedsponsor: